Hirdetés

Tényleg új helyre költöznek a Netflix-féle Marvel sorozatok

|

A Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. is megy velük együtt, összesen hét Marvel-sorozat lesz elérhető új platformon.

Hirdetés

Még februárban írtunk arról, hogy gyorsan pótold a netflixes Marvel-sorozatokat, ha még nem tetted, mivel törölni fogják őket. Ma már nem érhető el a Netflixen a Daredevil, a Jessica Jones, a Luke Cage, az Iron Fist, a The Defenders, és a The Punisher sem. Később aztán arról lehetett hallani, hogy a Disney+-on térnek vissza a Netflix Marvel-sorozatai.

Most pedig hivatalosan is megerősítették, hogy pontosan ez a helyzet.

Hirdetés

Maga Michael Paull, a Disney Streaming elnöke jelentette be, hogy március 16-tól összesen hét élőszereplős Marvel-sorozat költözik át a Disney+-ra. A fentebb említett netflixes szériák összes évada mellett az ABC tévécsatornánk (hazánkban a Viasat 3-on) futott Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. is itt lesz elérhető a jövőben.

Első körben Észak-Amerika, az Egyesült Királyság, Írország, Ausztrália és Új-Zéland kapja meg ezeket a sorozatokat a Disney+-on.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)