Hirdetés

Térdcsapkodós poénparádé a The Guardians of the Galaxy Holiday Special előzetese

|

Nálunk természetesen magyar felirattal nézheted meg az MCU legújabb különkiadását.

Hirdetés

Amilyen terebélyesre nőtt közel másfél évtized alatt a Marvel filmes univerzuma, ma már kényelmesen elférnek a mozifilmek mellett az élőszereplős és animációs szériák, valamint az olyan, nagyjából sorozatepizód hosszúságú különkiadások, mint amilyen az Éjjeli Vérfarkas volt a közelmúltban, és a Guardians of the Galaxy Holyday Special lesz hamarosan. A Disney+-ra gyártott mulatságos kis történet fogja egyébként lezárni az MCU negyedik fázisát.

Az érdeklődők november 25-től nézhetik meg a Disney streaming platformján, érdemes úgy készülni, hogy cirka 40 percet rabol majd el az életünkből, ami a trailer láttán elsősorban a rekeszizmainkat veszi majd célba.

Hirdetés

Peter Quill, azaz űrlord épp maga alatt van Gamora miatt, ezért a barátai, karácsony közeledtével meglepetést akarnak szerezni neki. De mi lehet a tökéletes ajándék? Vagy inkább ki? Naná, hogy a Footloose (Gumiláb) sztárja, a legendás Kevin Bacon, aki tudtán kívül hozzájárult Ronan, a vádló legyőzéséhez. Drax és Mantis a Földön? Ugyan mi baj lehet ebből?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Azt láttátok, hogy Groot hogy "megemberesedett"?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)