Hirdetés

Terminator 2 - mennyi kárt okozott az osztrák droid? (videó)

|

Egy kávé, egy dollár. Fél tucat rózsa, hat dollár. Egy totálkáros vontató, 72 930 dollár. Mennyi kárt okozott Schwarzenegger a Terminator 2-ben összesen? Íme a válasz.

Hirdetés

Azért szeretjük a világot, mert tele van végtelenül vicces, unatkozó emberekkel. Az internetet pedig azért, mert amit kitalálnak, az relatíve hamar eljut hozzánk is. Szóval köszi, Föld.

A Terminator 2 - Az ítélet napja minden idők egyik legzseniálisabb akciófilmje. Azt hiszem ebben megegyezhetünk. Elképesztő mennyiségű rombolás, egy remek kis sztori, ráadásul végérvényesen bebizonyította azt is, hogy Schwarzenegger akkor legerősebb, ha a rendező nem zavarja össze a mimikával és beszéddel kapcsolatos felesleges igényekkel. 

De ami most nekünk a legfontosabb, az a rombolás. A Terminator 2-ben lényegében minden elpusztul; autók, helikopterek, falak, kirakatok, tejes kartonok és szőrmentén még igazából a világ is. De mennyi kár is keletkezett volna a valóságban? A CinemaSins feltehetően időmilliomos munkatársai jelentről jelenetre mutatják ezt meg nekünk, és még kis árcédulát is raknak az egyes károkra.

Nem írjuk le a pontos számot, inkább csináljuk azt, hogy mielőtt megnézitek a videót, a hozzászólások között megtippelitek az összeget. Csalni ér, de minek.

Mit szóltok? Kihagytak valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)