Hirdetés

Terminator 6 - megvan a munkacím, maga James Cameron árulta el

|

Meglehetősen baljóslatú címadás mellett döntöttek az alkotók.

Hirdetés

Ezidáig csak Terminator 6-ként emlegette mindenki Tim Miller és James Cameron moziját (előbbi rendezői, utóbbi produceri feladatok lát el a filmmel kapcsolatban), most azonban végre már a részben Magyarországon forgatott film munkacímét is megismerhettük. 

Hirdetés

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy munkacímről van szó, tehát egyáltalán nincs semmiféle garancia arra, hogy a mozikba is pontosan ezzel a címmel fog majd bekerülni a legújabb Terminator. James Cameron mindenesetre elárult, hogy Terminator: Dark Fate, azaz magyarul Terminator: Sötét sors címen érdemes hivatkozni a filmre. Nem túl vidám címadás, az már bizonyos. Ha már Cameron ennyire beszédes kedvében volt, szakított bőven időt arra is, hogy fényezze Tim Millert, az első Deadpool mozi rendezője ugyanis szerinte egy határozott szakember, akinek bizony remek saját ötletei vannak a filmmel kapcsolatban. Ezek az ötletek a jelek szerint nagyon tetszhetnek Cameronnak, mivel azt is elmondta, hogy örömmel adta át a rendezés kemény feladatát Millernek.

Szó esett a főszereplőkről is: Cameron szerint egy teljesen új T-800-ast alakít majd Arnold Schwarzenegger, amit ezúttal tényleg szó szerint kell érteni, ez nem az a gép lesz, akivel a korábbi részekben találkoztunk, hanem egy másik modell, aki a rosszfiúk táborát erősíti. Linda Hamilton is egy meglehetősen újszerű Sarah Connort kelt majd életre, aki minden eddigi Sarahnál keményebb, erősebb karakter lesz. Elég egy pillantást vetni a fentebbi képre, és szerintem világos, mire gondol Cameron. 

A Terminator: Dark Fate forgatókönyvét egyébként egy hasonlóan nagy név, David S. Goyer írta, szóval elvileg minden adott ahhoz, hogy egy valóban ütős folytatást kapjunk.

Ti mennyire vagytok rápörögve a hatodik Terminator mozira? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)