Hirdetés

Terminator animét rendelt be a Netflix

|

A Terminator első animált kalandját ráadásul ugyanaz a stúdió jegyzi majd, akinek a legendás Ghost in the Shellt is köszönhetjük.

Hirdetés

A Terminátor-sorozat első két darabja örök klasszikusnak számít a sci-fi filmek műfajában, de hiába a kezdeti sikerek, egyik folytatás sem tudta igazán megütni azt a szintet, akárhogy is próbálkozik a Skydance újra és újra. A cég most a Netflixet kereste fel, hogy a szokásos mozifilmek helyett egy animált sorozattal próbálkozzanak meg.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a sorozat hogyan illeszkedik majd bele a filmek által elmesélt történetbe, de azt már most tudni, hogy Japán egyik legelismertebb anime stúdiója, a Production I.G. fogja majd gyártani, akiknek olyan ismert alkotásokat köszönhetünk, mint a Ghost In The Shell, a Jin-Roh vagy a Psycho Pass.

Hirdetés

A stúdió igazgatója Ishikawa Mitsushika szerint semmiképpen nem hagytak volna ki egy ilyen lehetőséget:

"Megkérdeztem jóbarátom és kollégám, Oshii Mamorut, hogy mit gondolt a lehetőségről, ő pedig csak visszakérdezett, hogy 'Te megőrültél?!' Ezután már biztos voltam benne, hogy részt kell vennünk ebben. Nagy rajongók vagyunk, így a Production I.G. szívét-lelkét bele fogja tenni ennek a sorozatnak a megalkotásába. Nagyon reméljük, hogy a rajongóknak is tetszik majd!"

Míg a stúdió maga a japán, addig a sorozat showrunnere nem más lesz, mint Mattson Tomlin, aki korábban a Project Power és a készülő The Batman forgatókönyvein is dolgozott. Tomlin szerint ez a sorozat jó lehetőség lesz arra, hogy megpróbálják máshogy megközelíteni a Terminator világát:

"Aki ismer, az tudja, hogy szeretek merészet lépni. Nagyon megtisztel, hogy a Netflix és a Skydance lehetőséget biztosítanak arra, hogy egy olyan Terminátor-sorozatot alkossak, ami szembefordul a konveciókkal, feje tetejére állítja a nézők elvárásait és nem fogja vissza magát."

A Netflix alelnöke, John Derderian szintén egyetért abban, hogy ez az anime sorozat eddig sosem látott módon foglalkozik majd az univerzummal, mi pedig alig várjuk, hogy megtudjuk, mit is jelent ez pontosan. Ti mit szóltok az ötlethez? Hogyan tanulhat ez az új sorozat az újabb filmek hibáiból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)