Hirdetés

Jövőre forgatják az új Terminator filmet, Schwarzenegger is visszatér

|

Egyre több pletyka kering az új film körül, ami lehet, hogy a végén nem is igazi reboot lesz.

Hirdetés

Már néhány hónapja jönnek a hírek arról, hogy James Cameron dolgozik egy Terminator rebooton, ráadásul trilógiát is csinálna belőle. Az új filmben maga Arnold Schwarzenegger is visszatérne, aki alig 2 hete ünnepelte 70. születésnapját.

Az új Terminator filmet jövőre kezdik el forgatni, és a The Playlist információi szerint lehet, hogy nem is lesz igazi reboot. Legalábbis Arnold nyilatkozatából ez is lehetségesnek tűnik.

"Jövő nyáron forgatjuk a Terminator 6-ot, James Cameron és David Ellison visszatértek. Csak azután jön majd a Conan."

Ebben az egy mondatban több volt az infó, mint az elmúlt hónapok összes pletykájában. Először is Arnod Terminator 6 ként hivatkozott a mozira, ami jelentheti azt, hogy nem egy egyszerű rebootot kapunk. A Genisys hatalmas bukás volt, amire a stáb valószínűleg nem akar emlékezni, így lehet, hogy az új trilógia valamilyen időutazós trükkel oldja majd meg, hogy reboot is legyen, meg ne is.

David Ellisonnál vannak a Terminator sorozat jogai, amiket James Cameron elméletileg 2019-ben kapna vissza. Ezek szerint ezzel nem lesz semmilyen probléma, mivel úgy tűnik, hogy Ellison is ezen a projekten dolgozik. 

Ugyanakkor nem kell mindent elhinni, amit az öreg Arnold összehord. A Conan film, amit említ legutóbb már halottnak lett nyilvánítva, és egy Twins folytatásról is beszél évek óta, ami várhatóan szintén nem fog megtörténni. Ettől függetlenül majd a 71 éves Terminátor egészen biztosan kemény kihívás elé néz majd jövőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)