Hirdetés

Egyelőre úgy tűnik, bukni fog a Terminátor: Sötét végzet

|

Az első hétvége eredményei alapján 100 millió dolláros veszteségre számíthat a film.

Hirdetés

Már sem a Terminátor franchise, sem Arnold Schwarzenegger nem garantálhatja önmagában a sikert. A Sötét végzet a széria jobb filmjei közé tartozik, ellenben a nézőket nem érdekli.

Hirdetés

Nyitó hétvégéjén az Egyesült Államokban 29 millió dollárt, a világ többi részén 102 milliót hozott, így a 185 milliós gyártási költséget sem termelte vissza, nem hogy még a 80-100 milliót is, amit a marketingre és a terjesztésre költöttek. A filmeknél jellemzően az első hétvége a legerősebb, később már exponenciálisan csökken az érdeklődés, így becslések szerint 100 milliós veszteség lesz a vége. Sokaknak fog ez fájni, mivel a Paramount, a Skydance és a Disney egyenlő arányban tette össze a büdzsé 90%-át, a maradékot pedig a Tencent pótolta ki.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy szerintünk milyen lett, nézzétek meg kibeszélőnket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)