Hirdetés

Terminator: Genesis - ki lesz John Connor apja?

|

Tovább keresik a Terminator: Genesis film szereplőit, ezúttal éppen azt, aki Kyle Reese bőrébe bújik.

Hirdetés

Szépen bővül a 2015. július elsejére betervezett Terminator: Genesis stábja, hiszen Arnold Schwarzenegger szereplése mellett megtalálták már Sarah Connor megtestesítőjét Emilia Clarke személyében és John Connor alakítóját Jason Clarke képében, most pedig Kyle Reese karakteréhez keresik a megfelelő színészt.

A szereplőválogatás jelenleg is zajlik, de a Variety szerint a producerek már leszűkítették a kört öt színészre, akiket hétfőn fognak tesztelni a szerepre. Ők a következőek: Jai Courtney (Die Hard - Drágább, mint az életed, Spartacus - Vér és homok), Sam Reid (Anonymous, A Hatfield-McCoy viszály), Boyd Holbrook (Milk, A burok), Wilson Bethel (Hart of Dixie, Nyughatatlan fiatalok) és Thomas Cocquerel (Love Child, Anzac Girls).

A Paramount egyébként először Garett Hedlundot (Tron: Örökség, Úton) és Nicholas Houltot (Eleven testek, X-Men: Az elsők) kereste fel a lehetőséggel, de őket nem különösebben érdekelte a dolog, ezért a stúdió taktikát váltott és olyan színészeket hallgat meg, akik arra törekednek, hogy nevet szerezzenek maguknak Hollywoodban. A döntés állítólag pár napon belül megszülethet, mivel Alan Taylor rendező hamarosan kezdi a forgatást.

Ti kit választanátok Kyle Reese szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)