Hirdetés

Terminator: Genisys trailer - így kell visszatérni

|

Visszaküldték a Terminator: Genisys első trailerét a jövőből, hogy egy pillantás alatt felrobbantsa az internetet. Nincs kétség, Arnie tényleg visszatért!

Hirdetés

A Paramount Pictures most folytatja azt, amit James Cameron pár évtizede elkezdett, de a Terminátor: Megváltás után ismét csavar egyet a közkedvelt univerzumon és Sarah Connort a Trónok harcából kölcsönözték, Kyle Reese-t meg a Die Hard utolsó részéből.

Komolytalankodást félretéve, a Terminator: Genisys első kedvcsinálója pont azt nyújtja a sorozatért lelkesedő rajongóknak és filmkedvelőknek, amit kell: sci-fi és akció halálosztós, keménykedős keverékét, amelyben Arnold Schwarzenegger önmagát puffantja le egy sörétessel és egy helikopter propellerét töri ripityára a saját testével. A Thor: Sötét világgal többé-kevésbé bizonyító Alan Taylor most megmutathatja, hogy mennyire ért a szakmájához (Cameron azért ott állt mögötte producerként), hiszen a trailer CGI-jelenetei alapján kellő mennyiségű büdzsét pakoltak alá, ráadásul olyan színészeket vezethetett, mint a már említett Schwarzenegger mellett Emilia Clarke, Jason Clarke, Jai Courtney, Matt Smith, Byung-Hun Lee és J.K. Simmons. Íme a csoda:

A magyar dátum 2015. július 2, addig csak kibírjuk valahogy.

Szerintetek ilyennek kell lenni egy modern Terminátor filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)