Hirdetés

Terminátor: Sötét végzet – az eredeti John Connor is visszatér

|

A Terminátor 2 Edward Furlongját is visszacsábították a folytatásra.

Hirdetés

A jelenleg is zajló San Diego-i Comic-Con egyik paneljén jelentették be a színész visszatérését, ami azért is valósulhat meg, mert a Terminátor: Sötét végzet teljesen figyelmen kívül fogja hagyni a Terminátor 2. - Az ítélet napja után készült filmek történéseit. A Terminátor 2 óta most először fog összeállni a klasszikus trió, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger és Edward Furlong személyében, így legalább már biztos van mit várni az új filmben. 

Hirdetés

Az első két rész legendás rendezője, James Cameron jelentette Furlong visszatérését, akinek a Terminátor 2 volt a legelső filmszerepe. Sarah Connor tinédzser, több értelemben véve is lázadószellemű fia, ha nem is Furlong megformálásában, de mindig központi szerephez jutott a történetben. A Terminátor 3. - A gépek lázadásában Nick Stahl vitte vászonra a már idősebb Connort, míg a 2009-es Terminátor - Megváltásban Christian Bale-lel, a 2015-ös Genisysben pedig Jason Clarke-kal gondolták újra a karaktert.

A Terminátor: Sötét végzetet egyébként a Deadpoolért is felelős Tim Miller rendezi, akinek nem lesz könnyű dolga, hiszen a franchise legendás darabjának történetét kell továbbvinnie. Szerintetek hozzá tehet Furlong visszatérése valamit a filmhez? Ti mit vártok tőle?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)