Hirdetés

Terminator: Sötét végzet - a rendezőnek megvan a véleménye a nőgyűlölő kommentekről

|

Mackenzie Davis karaktere meglehetősen fontos szerepet fog játszani az új film történetében, azonban akadnak olyanok, akik már pusztán a kinézete, a neme miatt gyűlölködnek.

Hirdetés

Ősszel a hazánkban is bemutatkozik a következő Terminator film, a Sötét végzet a Deadpoolt is jegyző Tim Miller rendezésében, valamint James Cameron produceri felügyeletében. A legelső előzetesben nem csupán a visszatérő Sarah Connor (Linda Hamilton) váltott ki reakciókat a rajongókból, hanem a Mackenzie Davis (CTRL nélkül, Szárnyas fejvadász 2049) által megformált karakter, Grace is. 

Hirdetés

A rendező szerint Grace egy igazi védelmező lesz, akárcsak Kyle Reese vagy a T-800-as a Terminátor 2-ben. Egy alaposan megedződött időutazó, aki úgy harcol, mint egy gép, mégis embernek tartja magát. Miller elmondása alapján már a kezdetektől fogva úgy képzelték el, hogy egy nő lesz az, aki megtestesíti a karaktert, ezért keresniük kellett valakit, aki nem csak fizikailag illeszkedik a szerephez, hanem érzelmileg is. Mackenzie pedig nagyon szerette volna megcsinálni, sokkal keményebben dolgozott érte, mint bárki. Éppen emiatt megvan azokról az "internetes seggfejekről" a véleménye, akik gyűlölködő megjegyzéseket tettek Davis karakterére, ezt a Variety-nek fejtette ki: 

Ha felvilágosult vagy, akkor tetszeni fog. Viszont, ha titokban nőgyűlölő vagy, akkor a sz*rt is kiijeszti belőled, mert kemény és erős csaj, ugyanakkor nőies is. Nem cseréltük fel a nemi jellemzőket, ő egyszerűen csak erős, ami megrémít néhány csávót. Láthatod az online reakciókat a korábban bemutatott dolgokra, előjöttek a trollok. De pont lesz*rom.

A Terminátor: Sötét végzet október 31-én kerül a hazai mozikba. Ti el fogtok menni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)