Hirdetés

Terminator: Sötét végzet - itt a szinkronos előzetes

|

Sarah Connor szinkronosan is badass. De vajon a film is az lesz?

Hirdetés

Bár James Cameron produceri felügyelete alatt készült és a Deadpoolt tető alá hozó Tim Miller csücsült a rendezői székben, a Terminator: Sötét végzet első trailere nem kifejezetten biztató, pedig a készítők bedobtak mindent, hogy elnyerjék a tetszésünket. Volt itt Gabriel Luna terminátorként, felbukkanó Arnold Schwarzenegger és újfent harcoló Linda Hamilton, de a rajongók még így is kétkedve várják az új filmet. 

Hirdetés

A kételyeket a szinkronos előzetes sem fogja eloszlatni, viszont azok, akik magyarul nézték a franchise korábbi részeit jóleső bizsergést fognak érezni, ahogy Sarah Connor megszólal, hiszen Linda Hamiltont ezúttal is Fehér Anna szólaltatja meg - minden bizonnyal a film esetében is megmarad ez a legendás párosítás. Ha kíváncsiak vagytok rá, már nézhetitek is, íme: 

A Terminator: Sötét végzet október 31-én kerül a hazai mozikba. Várós vagy nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)