Hirdetés

Terminátor: Sötét végzet - új előzetest hozott az ítélet napja

|

Linda Hamilton 62 évesen is végtelenül kemény.

Hirdetés

A Paramount Pictures nemrég közzétette a Terminátor: Sötét végzet legújabb előzetesét, ami most kapaszkodjatok meg... végtelenül sötét. Nyilván azért választották az új anyag élesítésére a tegnapi napot, mert augusztus 29. a film univerzumában az ítélet napjának számít. Cseppet sem finomkodtak az új kedvcsináló esetében, a nagyjából két és fél perces videóban folyamatosan lőnek, robbantanak, és terminátorokat szeletelnek. 

Hirdetés

Linda Hamilton, az eredeti Sarah Connor 28 év után fog visszatérni szerepéhez, az új előzetes alapján pedig ez remek döntés volt James Cameron és Tim Miller részéről. Rajta kívül persze itt van Arnold Schwarzenegger is, illetve kapunk pár teljesen új karaktert, de a legtöbb rajongó minden bizonnyal a régi duónak örül a legjobban. Könyököljetek tehát rá gyorsan a nagy Play gombra, és nézzétek meg a friss trailert. 

Az új előzetes mellé érkezett egy poszter is, lessétek meg:

A Terminátor: Sötét végzet 2019. október 31-ln fog megérkezni a magyar mozikba, egy nappal az amerikai premier előtt. Ti beültök majd rá? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)