Hirdetés

Rögtön egy trilógiával újítaná meg a Terminatort James Cameron

|

Úgy látszik a 4 bejegyzett Avatar film nem elég, James Cameron a Terminator franchise-t sem akarja veszni hagyni, sőt, szeretné újjáépíteni az egészet.

Hirdetés

A Terminator: Genisys bukása után azt írtuk, nem lesz újabb Terminator trilógia, de James Cameron egyik reggel úgy kelt fel, hogy "nehogy már a GameStar mondja meg, hogy mit lehet és mit nem", és annak rendje és módja szerint bele is vágott egy új kalandba.

Azt eddig is tudtuk, hogy terveznek egy új filmet Arnolddal, a rendező azonban most elmondta, hogy nem akar megállni egyetlen filmnél.

Jelenleg is tárgyalok David Ellison producerrel, akinél a Terminator jogok vannak. Az amerikai törvények értelmében másfél éven belül visszakapom őket, ezért most arról beszélgetünk, hogy mit tudnánk kihozni a dologból. Jelenleg három filmben gondolkozunk, amik újradefiniálják majd a franchise-t.

Mi csak drukkolni tudunk az egészhez, de nem bánnánk, ha a rendező most már letenne valami kézzelfoghatót az asztalra, mielőtt megint bejelent valami őrültséget, mondjuk egy Titanic rebootot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)