Hirdetés

A Terror Házában 360 fokos videókkal emlékeznek az '56-os forradalomra

|

A modern technológia segítségével készült a legújabb "kiállítás" a Terror Házában. Vérfagyasztó pillanatok várnak a VR térben.

Hirdetés

A Terror Háza egy különleges kiállítással készült az 1956-os forradalom 60. évfordulójára. A legújabb technológiát hasznosítva VR kisfilmeket készítettek, amiket a látogatók mind meg is nézhetnek, miután felhelyezték a headsetet.

Összesen hat, 3-5 perces anyagot lehet végigizgulni, például egy kihallgatást, amit mondjuk én a legkevésbé sem szeretnék átélni, még a VR technológia adta lehetőségek mellett sem.

Hogy mire lehet számítani a különleges kiállításon, arról egy kis összevágott trailer tanúskodik.

Az Egy akaraton filmeket a Terror Házában lehet megtekinteni. A kiállítás június 28. óta látható, és időszakos, így aki szeretné átélni a történeteket, az gyorsan szervezze le a maga túráját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)