Hirdetés

Terry Crews is szerepelni fog az új The Walking Dead sorozatban

|

A stáblista még közel sem végleges, de a főként vígjátékokból ismerős nevek egyelőre nem arra utalnak, hogy keményvonalas horror készülne.

Hirdetés

Az AMC úgy döntött, hogy nem fogja elengedni a The Walking Dead franchise kezét, hiába jutott túl a zenitjén már évekkel ezelőtt. Az sem számít, hogy már a széria rajongói se bánnák, ha véget érne a posztapokaliptikus zombidráma, de amíg a csatorna pénzt lát benne, addig bizony lakmározni fognak a döglött ló húsából.

Itt jön a képbe a Tales of the Walking Dead, ami egy antológia sorozat lesz hat epizóddal, minden részben különálló sztorival. Az AMC már elkezdte keresni a színészeket, de a jelenlegi pletykált stáblista egy picit különösnek tűnik.

Hirdetés

Anthony Edwards, Parker Posey, Terry Crews, Poppy Liu és Jillian Bell neveit emlegetik a projekt kapcsán, ami függetlenül a sorozat gyökereitől, arról árulkodik, hogy a megszokottnál humorosabb sztorit kaphatunk. 

A szériában egyébként több új és régi karakterrel fogunk találkozni, de hogy pontosan kikkel, egyelőre nem tudni. Mindössze annyi biztos, hogy Haifaa al-Mansour (Good Lord Bird, Motherland), Deborah Kampmeier (Star Trek: Picard) és Tara Nicole Weyr (The Wilds, Bosch) rendez majd egy-egy epizódot, és a munkát Michael Stratezmis a produceri székből fogja felügyelni, míg a showrunner szerepét Channing Powell tölti be.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hivatalosan még nem tudni, hogy mikor tűzi műsorra az AMC az Egyesült Államokban a Tales of the Walking Deadet, de a stáblistát megszellőztető Collider idén nyárra várja a premiert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)