Hirdetés

Sorozat készül Terry Pratchett Korongvilág regényei alapján

|

Örülhetnek a Discworld-rajongók, megköttetett a szerződés, amely fényében a jövőben folyamatosan érkezhetnek majd Terry Pratchett műveinek adaptációi.

Hirdetés

A Terry Pratchett által 2012-ben alapított produkciós cég, vagyis a Narrativia bejelentette, hogy szerződést kötöttek a Motive Pictures és az Endeavor Content párosával. A friss megállapodás értelmében az utóbbiak exkluzív jogokat nyerte a Korongvilág történetek adaptálására, jöhetnek a tévésorozatok. 

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy egészen pontosan mely Korongvilág regényeket fogják majd átgyúrni sorozatokká, de bőven van miből válogatni, Pratchett az évek során több mint 40 olyan regényt írt, ami ebben a varázslatos (és elképesztően humoros) univerzumban játszódik, az utolsó 2014-ben jelent meg. Terry Pratchett 2015. március 12-én hunyt el. Lánya, Rhianna irányítja jelenleg a korábban említett produkciós céget, ő pedig érthető módon nagyon bizakodó nyilatkozatot tett a szerződés aláírását követően: elmondta, hogy olyan a Korongvilág regények sok millió olvasónak okoztak már kellemes élményeket, a megállapodás résztevői pedig elkötelezték magukat arra, hogy kellő tisztelettel és gondoskodással ültessék át mindezt a tévéképernyőkre. 

Kíváncsian várjuk, hogy melyik regény (vagy regények) adaptálásával indul majd el a Korongvilág tévésorozatok remélhetőleg hosszú sora. Ti melyiknek örülnétek a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)