Hirdetés

Testvére szerint Chadwick Boseman azt akarná, hogy kapja meg más T'Challa szerepét

|

A Marvel fejesei elég hamar kijelentették, hogy ez sosem fog megtörténni, de elvileg épp Boseman örülne ennek.

Hirdetés

Chadwick Boseman 2020-as halála után az MCU egyik legégetőbb kérdésévé vált az, hogy mi lesz a tervezett Fekete Párduc 2-vel, hogyan oldja meg a stúdió a színész tragikus hirtelenséggel történt elveszítését. A Marvel illetékesei aztán elég gyorsan tisztázták, sem CGI segítségével nem "keltik életre" Bosemant, sem a szerepét nem osztják ki másra, egészen egyszerűen teljesen átírják a folytatás forgatókönyvét, így készült el a jelenleg is forgó Black Panther: Wakanda Forever szkriptje. 

Most viszont megszólalt Chadwick Boseman testvére, aki úgy gondolja, a színész igenis azt szerette volna, hogy castingolják újra T'Challa szerepét.

Hirdetés

Egyáltalán nem gondolja az összes rajongó úgy, hogy a Marvel jó döntést hozott, ezt mutatja az egyre népszerűbb #RecastTChalla hashtag is. A jelek szerint ez nem áll messze a színész elképzelésétől sem. Chadwick Boseman testvére, Derrick ugyanis azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy Boseman tudta, T'Challa sokkal több egyetlen embernél.

Derrick egészen konkrétan úgy fogalmazott, hogy ez a képregényhős példaképpé vált a fekete fiatalok körében, ezért is lenne szörnyű, ha teljesen elveszítené őt az MCU. Hozzátette, hogy egyik unokaöccse épp a Fekete Párduc miatt akar tudóssá válni. Kiemelte, hogy bár konkrétan Boseman sosem mondta ki, mit akarna T'Challa kapcsán az ő halála után, de véleménye szerint testvére annak örülne a legjobban, ha a Marvel felkérne egy új színészt a szerepre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre az a legvalószínűbb, hogy a második Fekete Párduc filmben a Letitia Wright által alakított Shuri, T'Challa húga veszi majd át a stafétát. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)