Hirdetés

Tévésorozat készül az Alkonyat könyvek alapján

|

A népszerű filmek után Bella, Edward és Jacob történetét más formátumban élhetjük újra.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a sorozatként való rebootolás lett az új trend a stúdiók körében. A Harry Potter széria mellett többek között a Csillagkaput és a Galaxy Questet is feltámasztják, a lista pedig egyre csak bővül. A Lionsgate is pénzt akar csinálni a nála lévő franchise-okból, és miután az Alkonyat-filmek már több mint egy évtizede lementek, most látták elérkezettnek az időt az IP újbóli felhasználására. 

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a Lionsgate Television egy tévésorozatot tervez készíteni Stephenie Meyer bestseller könyvsorozata alapján.

Hirdetés

A THR forrásai szerint az Alkonyat sorozat még gyerekcipőben jár, így nem tudni, hogy melyik csatornára vagy streamingszolgáltatásra kerül, mivel a jogokat birtokló Lionsgate először egy írót szeretne találni a projekthez, aki kezelésbe veszi azt, és csak utána kezdenek el házalni vele. 

A megszerzett információk alapján várhatóan az írónő is részt fog venni az adaptáció munkálataiban, valamint rajta kívül Wyck Godfrey (a Lionsgate Motion Picture Group korábbi társelnöke) és Erik Feig (aki a Summit Entertainmentnél töltött ideje alatt megvásárolta az Alkonyat jogait, miután a Paramount Pictures lemondott róla) executive producerként segítik a sorozat megvalósulását. A Lionsgate Television nem kommentálta a The Hollywood Reporter jelentését. 

Ha összejön az Alkonyat tévésorozat, ti meg fogjátok nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)