Hirdetés

Új A texasi láncfűrészes film és tévésorozat is készülhet

|

Úgy tűnik, látnak még fantáziát a franchise-ban a tavalyi filmet követően is.

Hirdetés

A legutóbbi híresztelések alapján a Legendary újból elkezdett foglalkozni a klasszikus horror franchise-zal, és már nemcsak egy mozifilmet, hanem egy tévésorozatot is terveznek.

Hirdetés

A The Texas Chainsaw Massacre (vagy magyarul A texasi láncfűrészes) legutóbbi darabja, a 2017-es Bőrpofa nem igazán azokat az eredményeket hozta, amelyeket a Lionsgate előzetesen elvárt, illetve az eggyel előző, 2013-as Texas Chainsaw 3D (A texasi láncfűrészes - Az örökség) is elég gyengén teljesített.

A franchise jogai újból az eredeti 1974-es film írójához és produceréhez, Kim Henkelhez kerültek vissza, aki a híresztelések szerint a Legendary-val dolgozna együtt. A stúdió jó viszonyt ápol Warner Bros.-szal, amely a Péntek 13 és a Rémálom az Elm utcában jogokat is birtokolja, így ha a Legendary tudna szerződni a Texas Chainsaw-ra, akkor akár még egy hármas horror crossover is elképzelhető lenne, akár tévés, akár mozis formában.

A hivatalos megerősítésre még várni kell, mert egyelőre sem a Legendary, sem Henkel nem nyilatkozott a dologgal kapcsolatban. 

Nektek hogy tetszik az ötlet, szívesen látnátok új részeket a klasszikus horrorból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)