Hirdetés

Thanos brutálisan lemészárolta a Bosszúállókat

|

A legújabb Marvel sztoriban a Végtelen Kövekkel felturbózott Mjölnirt forgatja Thanos.

Hirdetés

A Marvel Comics mutatott pár előzetest oldalt az épp most futó Thor képregénysorozat 16. számából, melyben az őrült titán, Thanos nem mindennapi módon végez a mennydörgés istenével. Az alábbi képeken azt láthatjuk, hogy Thanos már elintézte a Bosszúállók fontosabb tagjait. Vasember, Amazon (She-Hulk), Pókember, Penge és Amerika Kapitány is vérbe fagyva fekszik.

Thor még életben van épp, de semmi jóra nem számíthat. Thanos ugyanis Thor legendás fegyverét, a Mjölnirt tartja a kezében, a pörölybe pedig maguk a Végtelen Kövek is bele vannak építve. 

Hirdetés

Eddig sem unatkozott Thor a képregényekben, hiszen nemrég n Galactus hírnökévé vált azért, hogy meg tudja fékezni a Black Winter nevezetű kozmikus fenyegetést. Végül nem csak a Black Winterrel számolt le, de magát Galactust is megölte, később pedig bepillantást nyert a jövőbe. Abba a jövőbe, melyben Thanos megöli őt az említett Végtelen Kövekkel felturbózott Mjölnirrel - nem mellékesen az őrült titán egy seregnyi zombi szuperhőst vezet.

Thor #6

Az új képregényben pedig a jelek szerint ez a jövőkép válik valósággá. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a promóoldalakon Thanos valamiféle fekete páncélzatot visel bal karján, ez jó eséllyel kapcsolatban lehet a Black Winterrel. A Thor sorozat hatodik számában látott vízióhoz hasonlóan itt is egy vörös égbolt alatt áll Thanos a Mjölnirrel.

Azzal a Mjölnirrel, mellyel végül nagyon durván arcon is törli Thort. Ezzel viszont még messze nincs vége az asgardi istenség kínjainak.

Az utolsó promóoldalon ugyanis Thanos nemes egyszerűséggel széttapossa Thor koponyáját. Mindehhez annyit fűz hozzá, hogy a királyok nem könyörögnek.

Thanost egyébként most épp az örökkévalók egyik tagja, Phastos támasztotta fel - őt Brian Tyree Henry alakítja majd az idén érkező Örökkévalók mozifilmben. Kíváncsian várjuk mindebből végül mi fog majd kisülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)