Hirdetés

A felhasználók felét kibanolják a héten a Thanos rajongói fórumról

|

Így hoznak egyensúlyt az univerzumba, na meg a Redditre.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végtelen háborúval Thanos azonnal a Marvel filmes univerzumának élére ugrott. Valószínűleg már mindenki rájött, hogy spoileresen fogunk beszélni a filmről ebben a hírben, úgyhogy a következő mondatot már csak saját felelősségre olvassátok el.

Hirdetés

Szóval még ha a Pókember rajongók nem is annyira értékelték Thanos csettintését, elég sokan értenek együtt az őrült titánnal, és ennek hangot is adnak a Thanos did nothing wrong névre keresztelt subredditen. Az egyik rajongó egyszer csak bedobta, hogy ideje lenne már ott is egy tisztogatásnak, és hát ennek nyilván nincs jobb módja, mint hogy a filmhez hasonlóan találomra kiszórják a felhasználók felét. Az ötletnek több mint 150 ezer támogatója akadt, de a srácok féltek attól, hogy a Reddit központi adminjainak nem fog tetszeni a dolog, ezért inkább engedélyt kértek.

Day Two: Space Stone Day from r/thanosdidnothingwrong

A vezetőség rábólintott, de a Függetlenség napja miatt csúszik egy kicsit a dolog. Thanos addig folyamatosan gyűjti a köveket, és amikor július 9-én megszerzi az utolsót, akkor egy pillanat alatt kibanolja majd a felhasználók felét. A csatornának most közel 300 ezer feliratkozója van, de fogadni mernék, hogy a banhullám után ez a szám a duplájára nő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)