Hirdetés

Arrival trailer - Amy Adams, az űrlényekkel suttogó

|

Ősszel kerül a mozikba a Sicario rendezőjének legújabb filmje, amely egészen új oldalról közelíti meg az idegen lényekkel való első találkozást.

Hirdetés

A Függetlenség Napja 2-nek köszönhetően az UFO-rajongók már kaptak idén egy egész estés mozit (az más kérdés, hogy nem mindenki volt vele elégedett), novemberben pedig érkezik a második felvonás, ezúttal egy kicsit más szemszögből.

Az Arrival története szerint a katonaság nem próbálja meg első szándékból egy atombombával jobb belátásra bírni az idegen lényeket, inkább felkérik Amy Adams karakterét, mint a világ legjobb "tolmácsát", hogy derítse ki, milyen szándékkal érkeztek a Földre az ismeretlen látogatók. Persze nem mindenki kezeli hidegvérrel a dolgot, így a csapatot szorítja az idő, hiszen ha nem sikerül szót érteniünk az űrlényekkel, az az emberiség teljes pusztulásához is vezethet.

Amy Adams mellett Jeremy Renner, Forest és Forest Whitaker is feltűnnek majd a vásznon, a film november 11-én kerül a mozikba. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)