Hirdetés

Napi büntetés: ilyen lenne a Bosszúállók a kilencvenes években

|

A Marvel rajongóira mindig lehet számítani, ha némi humorral akarjuk feldobni a napunkat. Most is nagyon ütős "előzetest" raktak össze.

Hirdetés

Gondolkoztatok már azon, hogy vajon kikre osztották volna a modern Marvel mozik legfontosabb szerepeit, ha azok a 1990-es évek idején kerülnek filmvászonra?

Hirdetés

Vannak, akik nem csak azt tippelték meg, hogy akkoriban kiből lett volna szuperhős, hanem egy baromi hangulatos videót is készítettek róla. Ráadásul nem is akármilyen retro körítéssel: a vágások, a hangok és még a képminőség is a '90-es évek VHS-korszakát idézi.

Most láthatjátok, hogy Tom Cruise milyen lenne Vasemberként, Brad Pittet pedig Mjölnirrel a kezében. Jeff Goldblum ezúttal nem a Grandmastert játssza el, hanem helyett nagy és zöld Hulkként "akciózik". Elijah Wood pedig az Egy Gyűrű helyett Pókember jellegzetes, testhezálló öltözékét viseli. Kell ennél több? Nézzétek meg ezt a csodálatosan fájdalmas videót, hagyjátok, hogy szó szerint elvarázsoljon titeket Keanu Reeves… akarom mondani Dr. Strange!

További kellemesen zsibbadt agyú napot mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)