Hirdetés

Andy Serkis lehet Alfred, és Colin Farrell pedig Pingvin a The Batman filmben?

|

Két elég nagy név merült fel az új Batman film kapcsán, természetesen már egy kreatív rajongó el is képzelte, hogy néznének ki a vásznon.

Hirdetés

Szép lassan összeáll a legújabb Batman-film szereplőgárdája, hiszen már tudjuk, hogy Robert Pattinson fogja játszani a főszereplőt, és időközben már a Macskanő és Rébusz szerepe is biztosnak tűnik. A legfrissebb hírek szerint pedig két népszerű színész is csatlakozhat Matt Reeves projektjéhez, ami így egy igen impozáns gárdát hozhat el a vászonra.

Hirdetés

A The Wrap és több más híroldal szerint is már folynak a tárgyalások arról, hogy Andy Serkis játszhassa Bruce Wayne megbízható komornyikját, Alfred Pennyworth-t Batman következő filmes kalandjában. A színészt egyébként már korábban kapcsolatba hozták a filmmel, ugyanis jó barátja a rendezőnek, és saját állítása szerint bármin szívesen dolgozna vele. Az egészen zseniális rajzairól elhíresült Bosslogic pedig már ihletett is kapott a pletyka révén, és megmutatta nekünk, hogyan nézhetne ki Serkis a szerepben. Elég durván.

Időközben pedig a Deadline is hozott nekünk egy friss infót, ők ugyanis azt állítják, hogy a készítők már Oswald Cobblepot, azaz a Pingvin szerepére is megtalálták a megfelelő színészt, aki nem más lehet, mint Colin Farrell. Bosslogic ehhez a pletykához is készült egy alkotással:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Colin Farrell 🐧 #thebatman

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Ne tévesszenek meg senkit a kreatív rajzok, egyelőre nem hivatalos bejelentések ezek, de reménykedhetünk. Nektek hogy tetszene egy ilyen The Batman szereposztás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)