Hirdetés

The Batman - Andy Serkis is benne lesz?

|

Felröppent egy pletyka, miszerint a Marvel mozikban és A majmok bolygójában is felbukkanó Andy Serkis az új Batman filmben is szerepet fog kapni.

Hirdetés

Andy Serkis biztosan nem unatkozott mostanában, mivel szinkronszínészként és színészként is rengeteg feladatot kapott. Ha másban nem, akkor a Fekete Párducban mindnyájan láttátok a félőrült Ulysses Klaue-t alakítva, de korábban ugyebár A majmok bolygója mozikba, vagy A Gyűrűk Ura filmekben is találkozhattatok vele Caesarként, illetve Gollamként. Ha igazak a legfrissebb híresztelések, akkor hamarosan egy újabb izgalmas szerep vár rá. 

Hirdetés

Serkis régi barátja a The Batman film rendezőjének, Matt Reevesnek, éppen ezért nem olyan nehéz elhinni, hogy a színész éppen tárgyal a DC Comics filmek fejeseivel.

"Viccelsz? A teremtett univerzum végéig is elmennék Mattel. Egy zseniális rendező. Bármin szívesen dolgoznék vele. Egyszerűen imádom, nagyon közel állunk egymáshoz, jó barátok vagyunk, és abszolút egy kiemelkedő rendezőnek tartom."

- mondta tavaly Serkis, amikor interjúztatók arról faggatták, hogy követné-e Reevest más univerzumokba. A közelmúltban a Batman on Film oldalról induló pletykák szerint a színész már tárgyal egy szerepről a The Batmanben, de még nem tudni melyikről. Tavaly BossLogic összedobott róla egy posztert, amin a Pingvinként látható.

Ti mit szólnátok ehhez a szereposztáshoz? Vagy esetleg egy teljesen másik DC karaktere bőrébe bújva tudnátok elképzelni a színészt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)