Hirdetés

Forgatási fotókon csodálhatjuk meg Batman új filmes jelmezét

|

A friss képek alapján elég durva szerelést fog viselni Gotham hőse a készülő alkotásban.

Hirdetés

Nem mindenki fogadta kicsattanó örömmel a hírt, hogy Robert Pattinson lesz a következő színész, aki megformálhatja a legendás Batmant, de szerencsére nem okozott óriási felháborodást a szereposztás. Friss fotóknak hála pedig már azt is láthatjuk, milyen öltözékben feszít majd a színész a mozivásznon.

Hirdetés

Megjelent az interneten néhány kép a The Batman forgatásáról, amelyeken majdnem teljes pompájában megcsodálhatjuk a denevérember új öltözékét. A maszk picit furcsának tűnik első ránézésre, azonban a páncélzatot viselve valószínűleg elég ütősen fest majd akció közben Gotham Sötét Lovagja. A jelmezen túl (melynek eredetét ebben a cikkben boncolgattuk) pedig Batman menő motorjára is vethetünk egy pillantást.

Egyébként fontos megjegyezni, hogy a képeken nem Pattinson, hanem a dublőre látható a felszerelésben.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)