Hirdetés

Kevin Smith nem gondolja, hogy neki kéne rendeznie a Batman filmet

|

Vannak olyan rajongók, akik szívesen látnák Kevin Smith-t a készülő önálló Batman film rendezői székében, de a Supergirl néhány részének direktora nem gondolja, hogy alkalmas lenne a feladatra.

Hirdetés

Hosszas találgatás után nemrég kiderült, hogy Ben Affleck mégsem vállalja a készülő Batman film rendezői szerepét, így rögtön el is indult a találgatás, hogy ki kerülhet majd a helyére a direktori székben. Többen gondolták, hogy Kevin Smith alkalmas lenne a munkára, de a filmes és humorista szerint ez nem olyan jó ötlet.

Azért jutott eszébe többeknél Kevin Smith, mint rendező, mert egyrészt hatalmas rajongó és egy Batman-témájú podcast házigazdája, másrészt korábban dolgozott Ben Affleckkel például a Shop-Show forgatása közben. Ezen felül pedig Smith újabb munkái között megtalálható a Flash és a Supergirl két-két része is. A rendező viszont a rá jellemző komikus hangnemben mondott ellent a felvetésnek.

"Három oka van, amiért nem rendezhetem meg a Batmant. 1) évek óta nem beszéltem Bennel 2) Megcsináltam a Yoga Hosers című filmet 3) A józan ész"

- írta.

Az viszont szinte biztos, hogy a közeljövőben a Fat Man on Batman podcast valamelyik részében elmondja, szerinte kinek kéne rendeznie Affleck Batman filmjét. Hogy végül ki kapja a nem kis kihívást jelentő feladatot, azt kíváncsian várjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)