Hirdetés

The Batman - már a Macskanő szerepére is találtak színészt

|

Egy új Selina Kyle csatlakozott a Robert Pattinson főszereplésével készülő film stábjához.

Hirdetés

Eddig csak az volt biztos, hogy Pattinson fogja magára ölteni a denevérjelmezt, azt csak pletykálták, hogy Jeffrey Wright Gordont, Jonah Hill pedig egy gonoszt alakít majd az új Batman filmben. Ezeket továbbra sem erősítették meg, viszont Macskanő szerepére megtalálták a tökéletes jelöltet.

Hirdetés

Michelle Pfeiffer, Anne Hathaway és Halle Berry után Zoë Kravitz lesz a következő, akit Selina Kyle-ként láthatunk a vásznon. A választás azért is érdekes, mert Kravitz adta a LEGO Macskanő hangját a LEGO Batman filmben. Érdeklődve várjuk, hogy milyen gonoszok tűnnek még fel a The Batmanben, és milyen színészek próbálják majd a lehető legtöbbet tenni azért, hogy végre egy igazán jó DC-filmet kapjunk. A premier dátumát 2021. június 25-ére tűzték ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)