Hirdetés

The Batman - Danny DeVito szerint Colin Farrell kiváló választás a Pingvin szerepére

|

DeVito, aki 1992-ben alakította a karaktert, úgy gondolja, hogy nagyszerű utódot talált a DC.

Hirdetés

Egyre több színész csatlakozik a Matt Reeves rendezésében készülő legújabb The Batman filmhez. Sok ismert karaktert előhúznak a készítők, köztük a Macskanővel (Zoe Kravitz), Rébusszal (Paul Dano) és Pingvinnel. Ennek most jól kell sikerülnie, de mivel még egy előzetest sem láttunk belőle, nincs mi alapján ítélkezni.

Hirdetés

A legfrissebb információk szerint a DC már nagyon közel áll a megegyezéshez Colin Farrell-lel, aki néhány héttel ezelőtt vette fel a kapcsolatot a film készítőivel. A casting még nem hivatalos, de szinte biztos, hogy az ír színész kapja meg a szerepet. A döntést Danny DeVito is nagyon támogatja, és egy interjúban így nyilatkozott:

Colin egy nagyszerű színész, és jó barátom. Évek óta ismerem, és szerintem kiváló munkát tudna végezni a Pingvinként. Kíváncsian várom, hogy fog hozzáállni a karakterhez.

DeVito a Tim Burton-féle Batman visszatérben nyújtott alakításával népszerűvé tette a karaktert. Korábban a leghíresebb Pingvin Burgess Meredith volt a klasszikus, 1966-tól 1968-ig futó tévésorozatban, legutóbb pedig Robin Lord Taylor alakította a karaktert a Gotham sorozatban.

A The Batman film forgatási munkálatai a tervek szerint 2020 elején kezdődnek, a premiert pedig 2021 júniusára tervezik. Szerintetek jó választás Colin Farrell a Pingvin szerepére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)