Hirdetés

A '90-es években játszódhat a készülő Batman mozi

|

A filmben egy fiatalabb sötét lovaggal fogunk találkozni, és a fókusz a detektívkedésen lesz.

Hirdetés

Még mindig készül az a The Batman film, amiben először Ben Affleck volt a főszereplő, aztán nem is, aztán ő rendezte, aztán nem is. A meló Matt Reeveshez került, aki a hírek szerint a '90-es évekbe vinné a sztorit.

Hirdetés

A Batman-News és a DiscussingFilm értesülései szerint a fiatal Bruce Wayne kalandjait láthatjuk majd, és bár Reeves hozzácsapott pár extra akciójelenetet a forgatókönyvhöz, a sztori inkább a sötét lovag detektív képességeire helyezi majd a hangsúlyt. Az első jelentések szerint a történet főgonosza a Pingvin lesz.

Egyelőre még nem tudjuk, hogy ki játssza majd a főszerepet, de korábbi jelentések szerint egy ismert, 25 és 33 év körüli férfit keresnek. A The Batman egyébként 2021. június 25-én fog a mozikba kerülni. Már ha elkészül addig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)