Hirdetés

The Batman - jövő nyáron már kezdődhetnek a forgatások

|

Legalábbis Matt Reeves rendező tervei szerint akkor startolnak el a munkálatok.

Hirdetés

Szépen lassan körvonalazódnak már a legújabb Batman mozi produkciós tervei, akár már 2020-ban debütálhat a film. Ehhez viszont nem húzhatják már sokáig a forgatás megkezdését. 

Hirdetés

A legutóbbi hírek szerint a forgatókönyv első verziója már elkészült, a Warner Bros. pedig nagyon elégedett és teljes mértékben támogatja a filmet. A stúdió és Matt Reeves rendező-forgatókönyvíró tervei szerint már el is kezdenék a forgatásokat jövő nyáron, viszont az egyelőre még mindig nem tudni, hogy ki lesz a főszereplő. Korábban emlegették, hogy Ben Afflecknek köze lehet a mozihoz, de már az sem biztos, hogy a színész visszatérne-e valaha a szerephez.

Sőt, egyelőre még az sem megerősített, hogy a The Batman egyáltalán DCEU történetszálán belül fog-e játszódni, vagy egy teljesen különálló mozifilmmel lesz dolgunk, mint Todd Phillips Jokerének esetében.

Ami viszont biztos, hogy Reeves és a Warner Bros. is nagyon bízik a projektben, mi pedig csak remélni tudjuk, hogy ezúttal bejönnek a stúdió számításai. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)