Hirdetés

The Batman - elvileg elkészült a forgatókönyv

|

Remélhetőleg hamarosan az új Batman mozi szereposztására is fény derül.

Hirdetés

Umberto Gonzalez, a The Wrap újságírója szállította a legfrissebb infókat az önálló Batman filmről. Augusztusban ugyancsak ő írt arról, hogy egyelőre még közel sincs kész a The Batman forgatókönyve, a forgatás esetleges startját akkor 2019 nyarára lőtte be. Amennyiben hitelesnek bizonyulnak Gonzalez információ, a dolgok alaposan felpörögtek a film kapcsán. 

Hirdetés

Nemrég ugyanis Gonzalez azt tette közzé a Twitteren, hogy Matt Reeves író-rendező befejezte a The Batman forgatókönyvének első verzióját. Innentől fogva a stúdiónál pattog a laszti, a Warner Bros. szakembereinek kell véleményezni a könyvet. Ha pedig az anyag elnyeri a stúdió tetszését, és nem akarnak túlzottan sokat alakítani rajta, akkor végre elindulhat a színészek megkeresése is. Továbbra sem tisztázott az, hogy Ben Affleck visszatér-e Gotham köpenyes igazságosztójának szerepére, szóval még a film címszereplőjének kilétében sem lehetünk biztosak. 

Az mindenesetre biztos, hogy Matt Reeves filmje egy teljesen új Batman történetet mesél majd el, és nem fog adaptálni egyetlen híres képregényt sem. Akik tehát a Batman: Year One vagy a The Dark Knight Returns filmváltozatára számítottak, biztosan csalódni fognak. 

Szerintetek milyen lenne az ideális Batman mozi? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)