Hirdetés

Problémák vannak a Batman film forgatókönyvével?

|

Egyes belsős információk szerint rengeteg baj van a Ban Affleck által vezényelt Batman-film forgatókönyvével.

Hirdetés

A rengeteg belefektetett energia ellenére eddig nem teljesít annyira jól a DC Comics által elindított filmes univerzum. Zack Snyder látványos, de összességében zsúfolt és szétszórt akciófilmjeit rengeteg kritika éri, így sokan abban reménykedtek, hogy a rendezőként már többször is bizonyított Ben Affleck sikeresen meg tudja majd fordítani a helyzetet. Sajnos a legutóbbi pletykákból az derül ki, hogy ez talán mégsem lesz így. De ez csak pletyka, tehát azért még ne vágjunk eret, bőven elég egy elegáns homlokráncolás.

Az Amerikai Pszichó c. regénnyel híressé vált Bret Easton Ellis nemrég egy cikk kapcsán mesélte el, amit szakmabeli vezetők mondtak neki a The Batman néven futó projektről. Állítása szerint nem csak az a probléma, hogy a forgatókönyv nem túl jó, hanem az is, hogy igazából senki nem foglalkozik komolyan azzal, hogy javítson rajta:

"A fejesek akikkel vacsoráztam nagyon elégedetlenek azokkal az emberekkel, akik a filmen dolgoznak. Elmondták nekik, hogy nagyon sok baj van a forgatókönyvvel, van néhány dolog, amin tudnának javítani. Erre az volt a válasz, hogy őket ez nem érdekli, mert annyi pénzt fognak vele keresni, hogy ezek a hibák egyszerűen nem számítanak."

Egyébként nem ez az első eset, hogy ilyesmit hallunk a forgatókönyvről, hiszen maga Ben Affleck is kifejezte már az elégedetlenségét ezzel kapcsolatban. Nagyon aggasztó ilyen dolgokat hallani, viszont ebből valahol az is látszik, hogy a DC filmek sikertelenségét nem igazán lehet egyetlen emberre rákenni.

Ti mit gondoltok? Mi sül ki majd a The Batmanből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)