Hirdetés

Jake Gyllenhaal szívesen lenne Batman, de a Warner nem akarja?

|

Újabb pletykák keringenek az interneten arról, hogy Jake Gyllenhaal lesz a következő sötét lovag, de az új infók szerint a Warner nincs oda az ötletért.

Hirdetés

Egy tál állott spagettit egyszerűbb lenne kibogozni, mint azt, hogy éppen mik a tervek a DCEU jövője kapcsán. A világ összes szuperhőséhez tervez már filmet a Warner, de még az sem biztos, hogy ezek a Justice League univerzumának részesei lehetnek-e. A The Batman film körül is csak kérdések sora bukkan fel napról napra.

Hirdetés

A legutóbbi infók szerint Matt Reeves The Batman filmjében nem Ben Affleck alakítja majd a sötét lovagot. Olyannyira nem, hogy állítólag Ben szeretné végleg szögre akasztani a köpenyét, és valaki másnak adni a szerepet. Egy Flashpoint csavarral ez egyébként nem megoldhatatlan, és amúgy is sorban állnak a jelentkezők Batman szerepére.

A legutóbbi hírek szerint Jake Gyllenhaal venné át a jelmezt, aki a /r/DCEULeaks egyik forrása szerint nagyon izgatott a lehetőség kapcsán. A gond csak az, hogy a Warner egyáltalán nem.

"Matt Reeves reménykedik benne, hogy a film kint lesz 2020-ra. A sztori részletei még mindig titkosak, de az tény, hogy Matt több emberrel is találkozott már Affleck leváltása kapcsán. Eredetileg ez csak egy taktika volt arra, hogy Afflecket rávegyék a további szereplésre, de nem vált be, és a stúdió is tudja már, hogy ebből nem lesz semmi. Gyllenhaal nagyon szeretné a szerepet, de a Warner nem biztos a dologban. Lehet hogy a Flashpoint sztorit fogják használni, hogy megfiatalítsák a lovagot, de nem tudom, hogy az hogyan fog működni."

Jake Gyllenhaal egyébként már Nolan trilógiájában is Batman akart lenni, de ott végül Christian Bale mellett döntöttek. 

Szerintetek jó lenne Denevérembernek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)