Hirdetés

Még egy új Joker is lehetne a következő Batman filmben?

|

Sok ismert DC-karakter feltűnik majd Matt Reeves alkotásában, és a rajongók egy része a denevérember ősellenségét is nagyon szívesen látná egy valóban odaillő szereplő tolmácsolásában.

Hirdetés

Joaquin Phoenix ugyan Oscar-díjas alakítást nyújtott Joker szerepében, azonban nagyon kicsi az esély arra, hogy Todd Phillips filmjének főszereplője bekerüljön a DC filmes univerzumába. Ráadásul jó eséllyel Jared Leto sem ölti ismét magára a bohócjelmezt, így egyelőre kérdéses, hogy ki alakíthatja majd a jövőben az ikonikus gonosztevőt. Pedig az egyik legkomplexebb karakterről van szó, aki jóval túlmutat a szimpla "őrült gyilkológép" sztereotípián, már a képregényekben is hihetetlenül mély háttértörténetet és személyiséget kapott, és persze több mozis adaptációban is emlékezetes alakításokat produkáltak a kiválasztott színészek (Phoenix mellett itt nem annyira Letóra gondolunk ugyebár, inkább Jack Nicholson és Heath Ledger adott bele igazán sokat a szerepbe).

Hirdetés

A következő filmmel kapcsolatban egy jól ismert színész neve azért már felmerült, bár persze nem hivatalosan, csupán a rajongók körében. Sokan úgy vélik ugyanis, hogy Willem Dafoe kiválaszó választás lenne Joker szerepére a The Batman filmben. Nem ez az első, hogy felmerül Dafoe neve a szerep kapcsán, és most valószínűleg azért került elő megint ez a téma, mert a színész remekül játszott együtt A világítótorony című filmben Robert Pattinsonnal, aki nem mellesleg a következő filmes Batman lesz. És azt se felejtsük el, hogy Dafoe hihetetlenül sokrétű színész, aki ráadásul brillírozik az extrém, őrült szerepekben.

Persze kérdés, hogy egyáltalán szükség van-e még egy gonosz karakterre a The Batmanben. Gotham igazságosztójának már így is lesz elég ellensége a filmben, hiszen feltűnik majd Pingvin, akit Colin Farrell alakít, találkozhatunk a Paul Dano által játszott Rébusszal, valamint tiszteletét teszi még a Macskanő is, akit pedig Zoë Kravitz fog megformálni. Joker feltűnése tehát lehet, hogy már picit sok volna, de van, aki szerint pont az említett ellenfél-parádé miatt egyfajta Anti-Batman Liga sem elképzelhetetlen a legnagyobb főgonoszokkal.

Hivatalosan viszont erősen kérdéses, ki is lesz a DC filmes univerzumának következő Jokere (mikor a Joker 2 ötlete is felmerült már), szóval egyelőre csak marad a találgatás. Szerintetek szükség lenne az új Batman vonalra egy új Joker karakter is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)