Hirdetés

The Batman - Jonah Hill kiesett a képből

|

Addig húzódtak a tárgyalások, hogy végül csak nem sikerült megegyezni. Akármi is lett volna Jonah Hill szerepe, azt már más fogja átvenni.

Hirdetés

Véget ért az egyezkedés, Jonah kikerült a pikszisből, miután Matt Reeves The Batmanjének csapata hónapokig tárgyalt a színésszel. A filmhez közeli források szerint nem tudtak dűlőre jutni a felek, és így inkább lemondtak Jonahról. Seth Rogen neve is felkerült a potenciális jelöltek listájára, de feltehetően ezt a gondolatot is el kell engednünk azonnal.

Hirdetés

A sokáig húzódó, majd eredménytelen huzavona okait nem tudni pontosan, de több pletyka is keringet a helyzetről az elmúlt hónapokban. Legutóbbi azt hallottuk, hogy Jonah Hill 10 millió dolláros fizetést kért a munkáért, ami több mint kétszerese lett volna a címszereplő Robert Pattinson fizetésének. A másik probléma, hogy a pletykák szerint Matt Reeves a Pingvin szerepére akarta felvenni Jonaht, ő viszont Rébuszt akarta játszani.

Hogy valójában mi is történt azt valószínűleg már sosem tudjuk meg, de a lényeg, hogy most új színészt kell keresnie a stúdiónak. Miután Jonah kijelentette, hogy ő Rébusz akar lenni, a Warner elkezdett Seth Rogen iránt érdeklődni a Pingvin kapcsán, de végül ez sem jött össze.

Ti kit látnátok szívesen a két szupergonosz szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)