Hirdetés

The Batman - cáfolták a korábbi pletykákat, biztosan nem eredettörténet lesz

|

Semmi köze sem lesz az önálló Batman moziknak a kultikus Batman: Year One képregényhez.

Hirdetés

Ember legyen a talpán az, aki még képes követni, éppen hogyan alakul a The Batman sorsa. Júniusban még olyan értesülések futottak be a The Hollywood Reporterhez, amelyek szerint egy fiatalabb Bruce Wayne áll majd a film középpontjában, de a legfrissebb hírek szerint mégsem erről lesz szó. 

Hirdetés

Ugyancsak a fiatal főhős belengetése mellett jelentek meg azok a híresztelések is, amelyek szerint Frank Miller legendás Batman: Year One képregény (magyarul Batman: Az első év címmel jelent meg) lesz az alapja a sztorinak. Matt Reeves író/rendező a jelek szerint úgy érezte, jobb nem hagyni szabadon szárnyalni ezeket a pletykákat, úgyhogy gyorsan meg is cáfolta az egészet. Elmondása alapján egyetlen olyan konkrét képregény sincs, aminek a direkt adaptációján gondolkoznának, így a Year One is kikerül a képből. Reeves elmondta, hogy személy szerint imádja Frank Miller képregényét, sőt ez az egyik kedvence, de ezúttal semmiképp sem nyúlnak az anyaghoz. Egy olyan mozit szeretnének összerakni ami bebizonyítja, miért Batman a világ legjobb detektívje. Kitért arra is, hogy természetesen nem egy újabb eredettörténetről van szó, Pókemberhez hasonlóan Batman pályafutásának kezdetét is elmesélték már nekünk annyiszor, hogy felesleges újra ezt a témát boncolgatni. 

Matt Reeves egy nyomozós sztorit szeretne, amelyben Batman egy szövevényes ügyet akar felderíteni. Valljuk be, ez cseppet sem hangzik rosszul, és az eddigi mozifilmek tényleg nem fektettek akkora hangsúlyt a Denevérember nyomozói képességeire. Elvileg pár héten belül kész lehet a film forgatókönyvének első verziója, mi pedig nagyon reméljük, hogy ez azt jelenti, 2019-ben már akár a forgatás is megkezdődhet. 

Továbbra sem tudjuk viszont, hogy Ben Affleck újra belebújik-e Batman jelmezébe, vagy új főszereplőt keresnek. Ti melyik megoldásnak örülnétek jobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)