Hirdetés

The Batman - Oscar Isaac reagált a főszereppel kapcsolatos spekulációkra

|

Lassan beindul a hype Matt Reeves projektje körül, aminek köszönhetően a rajongók elkezdtek kampányolni kedvenc színészükért.

Hirdetés

A The Batman film kapcsán még sok nyitott kérdés van, a legnagyobb ezek közül pedig kétségtelenül az, hogy ki fogja magára ölteni a sötét lovag köpenyét. Az internet népe egy időben elkezdett arról pletykálni, hogy az új Star Wars-trilógia egyik sztárja, Oscar Isaac fogja megkapni a szerepet. A színész most hivatalosan is reagált a dologra.

Hirdetés

Mindenki készítse be a "mild shock" giffet, mert bizony ebben az esetben (ahogy oly sokszor máskor is) a rajongók tévedtek. Íme Isaac hivatalos válasza:

"Nem én vagyok Batman. Én is csak a neten olvastam az egészről, mint bárki más. Még csak nem is tárgyaltam senkivel a The Batman kapcsán. Biztos vagyok benne, hogy remek lesz, mivel Matt Reeves egy kiváló rendező. Egyébként a számomat megkaphatja."

Tehát az biztos, hogy egyelőre semmilyen megbeszélést nem folytatott a projektről, de nem zárkózik el a lehetőségtől. A kérdés tehát továbbra is fenn áll: vajon ki fogja megkapni az ifjabb Bruce Wayne szerepét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)