Hirdetés

The Batman - Pingvin lesz a főgonosz?

|

A fura körülmények között készülő The Batman még mindig jön, és bizony úgy néz ki, hogy hoz magával egy régi ismerőst is.

Hirdetés

Egyelőre semmi sem biztos a DCEU körül, köszönhetően a Justice League jóindulattal is langyos fogadtatásának. Az Aquaman film már mindenképp be fog futni, de az utána következő tervekre azért csak óvatosan szabad rápörögni.

Hirdetés

Minden problémától függetlenül jelenleg úgy néz ki, hogy a The Batman munkálatai még stabil tempóban haladnak, és a Variety újságírójának, Justin Krollnak értesülései szerint már a sztori rossz arca is megvan.

Egyelőre legalábbis a stúdió szeretné a Pingvint a bőregér főellenfelének. Egyébként, ha Matt Reeves máshogy dönt, akkor a Birds of Prey filmbe fogják átrakni a DC képregények legendás maffiavezérét.

A DCEU jelenlegi beosztása a következő: Aquaman idén december 20-án debütál, amit Shazam követ 2019. április 5-én, majd jön a Wonder Woman 2 2019. november 1-én - az utóbbi két film esetében még csak az amerikai premier dátuma ismert. Cyborg és a Green Lantern Corps filmek elvileg 2020-ban kerülnek majd a vászonra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)