Hirdetés

The Batman - Kétarc is szerephez jut, ráadásul már meg is van, ki alakítja?

|

Egyelőre még nem biztos, hogy kit játszik majd Peter Sarsgaard, de több jel is utal arra, hogy Batman egyik ősellenségének szerepére szerződtették.

Hirdetés

Egyre népesebb a készülő The Batman szereplőgárdája, ahogy közeledik a forgatás kezdete, amit jövő év elejére terveznek. A címszereplő maszkja alatt Robert Pattinsont találjuk majd, de a filmben feltűnik még Colin Farell mint Pingvin, Paul Dano mint Rébusz, John Torturro mint Carmine Falcone, Jeffrey Wright mint Gordon felügyelő, Zoë Kravitz mint Macskanő és Andy Serkis mint Alfred, tehát kijelenthetjük, hogy a szereposztásra nem fogunk panaszkodni. Egy friss hír szerint Peter Sarsgaard is csatlakozott a stábhoz, méghozzá Harvey Dent, azaz a későbbi Kétarc szerepére.

Hirdetés

Hivatalosan még nem erősítették meg az értesüléseket, de több jel is utal arra, hogy Peter Sarsgaard benne lesz a következő moziban. A rendező és forgatókönyvíró Matt Reeves a Twitteren osztott meg egy gifet a színészről, és annyit fűzött hozzá, hogy: "Ohh... Szia Peter...". A köszöntés mögött lévő denevér emoji elég egyértelműen utal arra, hogy miről is van szó:

Belsős források szerint a filmben feltűnik Harvey Dent, azonban egyelőre csak ügyvédként láthatjuk majd. Mivel Reeves trilógiában gondolkozik, ezért elképzelhető, hogy a következő filmek valamelyikében láthatjuk majd a karakter Kétarccá válását. Többen úgy gondolják, hogy Sarsgaard lesz az, aki az ügyvédből lett bűnöző bőrébe bújik, erre utalhat felesége, Maggie Gylenhaal  Instagramon megosztott képe is, ahol a színész félig leborotvált fejét láthatjuk. Érdekesség, hogy a színésznő játszotta a Nolan trilógiában Harvey Dent barátnőjét. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Half way through a shave...

Maggie Gyllenhaal (@mgyllenhaal) által megosztott bejegyzés,

Saarsgard egyébként már játszott DC-s rosszfiút, ugyanis ő volt Hector Hammond a Zöld Lámpásban, reméljük azonban, hogy ezúttal egy sikeresebb mozihoz adhatja a nevét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)