Hirdetés

Tényleg Colin Farrell lesz a The Batman film Pingvinje

|

Eddig csak pletykáltak erről a szereposztásról, azonban a rendező egy tweettel nagyjából minden kételyt eloszlatott.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy legközelebb Robert Pattinson fogja magára ölteni a DC denevéremberének jelmezét a filmvásznon, és már az is hivatalos egy ideje, hogy Andy Serkis játssza majd a szuperhős megbízható komornyikját, Alfredet. Egy korábbi pletyka alapján egyébként azt is sejteni lehetett, hogy ki bújhat majd Pingvin bőrébe, és most a jelek szerint beigazolódtak a találgatások.

Hirdetés

Rövid, ám sokatmondó bejegyzést tett közzé a The Batman rendezője, Matt Reeves a saját Twitter-oldalán. A posztban lévő GIF-en Colin Farrell karaktere látható az Erőszakik című filmből, és Reeves mindössze egyetlen mondatot fűzött hozzá, ami magyarra lefordítva nagyjából így hangzik: "Várj - te vagy az, #Oz?". A végére pedig került egy denevér emoji is.

Az Oz nagy valószínűséggel Oswald Cobblepotra, Pingvin polgári nevére utal, és így már nagyon könnyen összerakható, hogy a készülő DC-s filmben bizony Farrell alakítja majd a Gotham Cityt rettegésben tartó bűnözőt.

Szerintetek jó választás a színész erre a szerepre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)