Hirdetés

Az új Batman filmben három főgonosz is feltűnhet

|

A nagy eséllyel vámpírból lett köpenyes igazságosztó több gothami gaztevővel is összetalálkozik majd az új Batman filmben, legalábbis most erről szólnak a pletykák.

Hirdetés

A Hollywood Reporter szerint a The Batman filmben mind Macskanő, mind a Pingvin feltűnik majd, ami a Tim Burton rendezésében készült klasszikus után furcsa ismétlésnek tűnik, de annyi minden hallottunk már a legújabb Batman moziról, hogy meg sem lepődünk ezen.

Hirdetés

A Collider forrása ráadásul azt állítja, hogy a jelenleg Matt Reeves kezében nyugvó filmben még Rébusz is benne lesz. Elképzelhető, hogy csak valami kibontakozó gonoszként, vagy a szálakat a háttérből mozgató géniuszként, egyelőre csak találgatunk ezen a ponton. És persze közben erősen szkeptikusan kezeljük a most keringő híreszteléseket, mert hivatalosan még csak ott tartunk, hogy egyelőre Robert Pattinson áll a lehetséges színészek listájának tetején, de ez még önmagában nem biztosíték semmire.  Josh Gad mindenesetre örömmel teaseli a népet Pingvin szerepének lehetőségével, tehát maradjunk nyitottak a gondolatra.

Szerintetek mi lesz az Affleck projektként indult, de azóta láthatóan jelentős változásokon áteső The Batman filmmel, reméltek tőle valamit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)