Hirdetés

The Batman - találtak színészt Rébusz szerepére

|

Alig egy nappal azután, hogy a Jonah Hillel folytatott tárgyalások szétestek, már be is futott a jelentés a biztos befutóról.

Hirdetés

A The Batman szereplőgárdája körüli legnagyobb kavarásnak tegnap vége lett. Jonah Hill már sem Rébusz, sem a Pingvin szerepét nem fogja megkapni, cserébe itt van nekünk Paul Dano, akit már az Entertainment Weekly is biztos befutóként hirdet. Úgy tűnik, hogy ő lesz az új Rébuszunk.

Hirdetés

Danoval együtt már egy meglehetősen szép képünk van Matt Reeves The Batmanjének csapatáról. Jefferey Wright lett Jim Gordon, Zoe Kravitz kapta a Macskanő szerepét, és persze ott van Robert Pattinson, aki Batman köpenyében akciózik majd. A fontosabb szerepek közül, még Pingviné lóg a levegőben. Róla csak annyit tudunk, hogy nem Josh Gad, és nem is Seth Rogen fogja alakítani, dacára annak, hogy mindkét színészről pörögtek már pletykák korábban.

Paul Dano neve nem cseng annyira ismerősen, nem is játszott eddig hatalmas címszerepeket, de elég színes a repertoárja ahhoz, hogy higgyünk képességeiben. Már el is képzelték, hogyan is nézhet ki Rébuszként:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Quick one while in Toronto -#pauldano Riddler More when I'm back :)

Bosslogic (@bosslogic) által megosztott bejegyzés,

Ti mit szóltok eddig a The Batman gárdájához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)