Hirdetés

Immár hivatalosan is Robert Pattinson az új Batman

|

Ráadásul nem is csupán egyetlen filmre tervez vele a stúdió.

Hirdetés

Nagyjából két hete mi is beszámoltunk arról, hogy elvileg Robert Pattinson lehet az új Batman. Nos, nem kellett nagyon sokáig várnunk a Warner hivatalos döntésére, a Deadline információi szerint a stúdió nemrég elkötelezte magát Pattinson mellett. 

Hirdetés

Eddig azért volt még kérdéses a színész szerződtetése a Denevérember szerepére, mert bár a Matt Reeves által rendezendő, és a tervek szerint 2021-re a mozikba kerülő filmre az alkotók konkrétan Pattinsont szemelték ki, a stúdió korántsem volt biztos abban, hogy ez jó döntés. A Warner komolyan elgondolkodott azon, hogy talán inkább Nicholas Houltnak kéne adni az ikonikus jelmezt. Eddig tehát nagyban ment az agyalás, de most végre megszületett a végső elhatározás, ráadásul nem csak a két év múlva esedékes filmre akarnak aláírni Pattinsonnal, hanem egyből egy trilógiát terveznének vele. 

Az új Batman mozikban Gotham City sötét lovagjának korai éveit ismerhetjük majd meg, ezért is kerestek a főszerepre olyan színészt, aki jóval fiatalabb az eddig látott DCEU filmekben bemutatott idősebb Batmanél, azaz Ben Afflecknél. 

Szerintetek jó Batman lesz majd Robert Pattinsonból? Mielőtt erre válaszoltok, fejben azért nem árt végigpörgetni az Alkonyat filmek utáni munkásságát is.
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)