Hirdetés

Batman - Robert Pattinson állítólag kevesebb mint 5 millió dollárt kap a szerepért

|

Lehet, hogy Bruce Wayne már undorítóan gazdag, de alakításáért Robert Pattinson nem fogja leakasztani a világ összes pénzét.

Hirdetés

Ahogy az tegnap kiderült, Jonah Hill is szerepelhet Matt Reeves Batman-filmjében. A hírek szerint azonban Jonah tologatja maga előtt az ajánlatot már vagy egy hónapja, és egy ponton 10 millió dollárt követelt a melóért.

Hirdetés

Justin Kroll, a Variety egyik írója úgy értesült, hogy ez azért volt kifejezetten merész kérés, mert a főszereplő, Robert Pattinson ennek alig felét fogja kapni az alakításáéért.

Pattinson egyébként nem tűnik kifejezetten mélabúsnak a csekk mérete miatt. A legutóbbi interjújában meglehetősen izgatottan beszélt a szerepről és az ahhoz járó szerelésről.

"Ez valószínűleg a legőrültebb dolog, amit valaha csináltam filmes melók kapcsán. Felvettem a jelmezt, és emlékszem, hogy azt mondtam Mattnek: »ebben tényleg azt érzem, hogy más lettem«. Azt válaszolta, hogy »remélem is, ha már tényleg egy Batman-ruhában vagy«. Ugyanakkor nagyon nehéz belebújni, maga a folyamat elég megalázó. Vagy 5 ember próbál belegyömöszölni valamibe. Amikor már benne vagy, akkor azt érzed, hogy »igen, erős vagyok, kemény vagyok«, pedig éppen két pillanattal azelőtt gyötörték bele a farpofáidat a nadrágba."

Az új Batman film a jelenlegi tervek szerint 2021. június 25-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)