Hirdetés

The Batman - ilyen harcmodort sajátít el Robert Pattinson

|

Az új igazságosztót alakító színész mindent megtesz annak érdekében, hogy felkészüljön a bűnüldözésre.

Hirdetés

Továbbra sem tudunk túl sok részletet Matt Reeves projektjéről, de a szereplőgárda folyamatosan bővül: olyan színészek csatlakoztak a címszereplőt életre keltő Robert Pattinson mellé, mint Zoë Kravitz (Macskanőként), Jeffrey Wright (Gordon felügyelőként) és Paul Dano (Rébuszként). Ezúttal ugyan nem egy új castingról hullott le a lepel, de így is érdekes infót kaptunk. 

Hirdetés

A Men's Health számolt be róla, hogy Robert Pattinsont nem akárki készíti fel a harcjelenetekre: a 8 danos vörös és fekete öves brazil jiu-jitsu mester, Rigan Machado képzi, aki többek között Chuck Norrisszal, Ashton Kutcherrel és Charlie Hunnammel is dolgozott már együtt, valamint ő tréningezte Keanu Reeves-t a John Wick filmekre. Machado az Instagramon is közzétette egy fotót, amin a Beverly Hills-i edzőtermében látható Pattinsonnal, méghozzá azzal a felirattal, hogy "Batman közeleg", azonban a képet azóta eltávolította. 

A brazil jiu-jitsu lényege a földharc, hogy ütések és rúgások nélkül küzdjünk a másikkal, elsődleges célja a földrevitel, amely arra is utalhat, hogy Reeves Batmanje sem fogja megölni az ellenfeleit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)