Hirdetés

A denevérember hű társa is beköszönhet a The Batmanben?

|

Sok ikonikus DC-karakter feltűnik majd Matt Reeves filmjében, így simán lehet, hogy a címszereplő mellett még egy maszkos igazságosztóval találkozhatunk majd.

Hirdetés

A DC filmes univerzuma egyelőre elég nagy lemaradásban van a nagy rivális MCU-hoz képest, de azért így is van találunk benne néhány élvezhető alkotást, és a jövőre vonatkozó tervek is elég ígéretesnek tűnnek. Batman következő mozis kalandja például kifejezetten ütősnek ígérkezik, és lehet, hogy végre Gotham őrzőjének bajtársa is tiszteletét teszi a DCEU-ban.

Hirdetés

Jelenleg gőzerővel folyik a The Batman forgatása Londonban, és nemrég megjelent egy felhívás, miszerint színészt keresnek Anglia északnyugati részén egy nagyszabású akciófilmhez. A feltételek alapján a jelentkezők bármilyen származású férfiak és nők lehetnek, akik a környéken élnek és 17 évesek. Ebben még nincs semmi különleges, ám az elvárások kapcsán említésre kerülnek bizonyos cirkuszi képességek is, amelyek érthető módon azonnal beindították a rajongók fantáziáját.

Az a helyzet ugyanis, hogy a képregényekben Dick Grayson, vagyis a legelső Robin szüleivel együtt cirkuszi mutatványos volt, mielőtt Bruce Wayne mellé szegődött volna. A háromfős társulat a Flying Graysons nevet viselte, és az előbb említett felhívás alapján simán elképzelhető, hogy Matt Reeves filmjében is feltűnik majd a népszerű karakter. Ha így lesz, akkor nagy valószínűséggel inkább csak egy cameo-jelenet erejéig találkozhatunk Robinnal, azonban a film folytatásában akár komolyabb szerepet is kaphat még.

A rajongók egy része úgy véli, hogy a Reeves által rendezett mozi a képregényes The Long Halloween sztorit dolgozza majd fel valamilyen módon, mivel a rendező egyik korábbi nyilatkozatából megtudhattuk, hogy a film visszaviszi a denevérembert a gyökereihez, és nagyobb hangsúlyt fog kapni benne a nyomozás. Ez azért lehet érdekes, mert a The Long Halloween által felvezetett cselekmény egy része tulajdonképpen Dick Grayson eredettörténete volt, aki a végére teljes értékű szuperhőssé vált.

Ti örülnétek, ha Robin is bekerülne a DC filmes univerzumába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)