Hirdetés

Hivatalossá vált, hogy ki kit fog alakítani a következő Batman filmben

|

Beleértve azt a két színészt is, akiknek a szerepét korábban homály fedte.

Hirdetés

A rajongók számára egy örökkévalóságnak tűnhetett, mire a Matt Reeves (Cloverfield, A majmok bolygója: Forradalom) gondjaira bízott The Batman projekt eljutott odáig, hogy elkezdhettek forogni a kamerák, azonban ez a nap végre elérkezett,. Maga a rendező számolt be az örömteli hírről a közösségi médiában, ezzel párhuzamosan pedig a Warner Bros. hivatalosan is leleplezte a film szereplőgárdáját. 

Hirdetés

Noha több színészt külön-külön már bejelentettek, most megnézhetjük a teljes listát: a címszereplőt, azaz Batmant/Bruce Wayne-t Robert Pattinson keltheti életre, Jeffrey Wright Gordon nyomozó bőrébe bújik, Zoë Kravitz Macskanőként/Selina Kyle-ként játszadozik majd a Denevéremberrel, Paul Dano Rébuszként/Edward Nashtonként keseríti meg Gotham lakóinak életét, Colin Farrell Oswald Cobblepottá/Pingvinné válik, Andy Serkis a hűséges Alfred Pennyworth képében támogatja majd Bruce úrfit, John Turturro pedig Carmine Falcone szerepében veszi ki a részét az alvilági üzelmekből. Kiderült az is, hogy Jayme Lawson és Peter Sarsgaard milyen karakterekre szerződött: a színésznő egy Bella Reál nevezetű polgármesterjelöltet formál meg, a színész pedig Gotham körzeti ügyvédjét, Gil Colsont kapta. 

A The Batman premierjére 2021. június 25-én számíthatunk, de ez csak egy azon DC Comics filmek közül, amik a következő években érkeznek a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)