Hirdetés

The Big Bang Theory - a tizedik évaddal vége lehet

|

Még mindig az egyik legnézettebb sit-com az Agymenők, viszont valamikor ennek is véget kell érnie. Talán közel az idő.

Hirdetés

Május 12-én ért véget az Egyesült Államokban a The Big Bang Theory, avagy ahogy itthon vetítik, Agymenők kilencedik évada. A sorozat októberben egy évadra még biztosan visszatér, de hogy mi lesz ezután, azt még a készítők sem tudják.

Kunal Nayyar, aki a sorozatban Rajt játssza, az MCM Comic Conon elmondta, hogy a szerződésükben is az szerepel, a tizedik évad lehet az utolsó. Ha rajta múlna, addig húzná a szériát, amíg a közönség azt akarja, de a döntés nyilván a csatorna kezében van.

Egyébként előkerült az a kérdés is, hogy a sorozat végeztével csinálnának-e filmet. Erre Kunal azt válaszolta, hogy nehéz lenne, mivel a formátum (élő közönség előtt felvett, többkamerás sit-com) nem illik a filmekhez.

Szerintetek meddig lehet még húzni ezt? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)